Jyväskylä MM-ralli VIP

Paras on entistäkin parempi – MM-rallin VIP-palvelut Teiskonen VIP ja Perälä VIP yhdistyvät!

Tänä vuonna Jyväskylän MM-rallin VIP-katsojille on luvassa entistäkin upeampi ja laadukkaampi elämys, kun Janne Perälän ja Aki Teiskosen VIP-tapahtumat yhdistyvät.

Perinteinen MM-ralli on maanlaajuisesti merkittävä tapahtuma, ja nyt järjestettävä Perälän ja Teiskosen yhteinen VIP-tilaisuus on keskikesän suurin yritysten verkostoitumistapahtuma, johon osallistuu useita satoja yrityksiä.
– Yhteistyöllä saadaan kehitettyä tilaisuutta entisestään, ja VIP-tilaisuudesta tulee suorastaan maaginen, Janne Perälä hehkuttaa.
Järjestäjillä on katetta sanoilleen, sillä Teiskosella ja Perälällä on alalta yhteensä yli 30 vuoden kokemus. MM-ralli ajetaan tänä kesänä 26-29.7. Tapahtuman tuottaa Teiskonen VIP, ja Perälän VIP-asiakkaat siirtyvät Teiskosen entistä monipuolisemman palvelun asiakkaiksi.

Sijainteina Järvi-Suomen helmi Oittila ja legendaarinen Ouninpohjan Kakariston EK

Perjantaina VIP-katsomo pystytetään ”Järvisuomen helmeen”, Oittilan Korpilahden erikoiskokeelle Kärkistensalmen rantamaisemiin. Ensimmäinen ralliauto saapuu erikoiskokeelle kello 14.24 ja lähdemme matkaan Jyväskylästä puolenpäivän aikaan. Niin meno- kuin paluumatkalle tarjoamme monta erilaista kyyditystä asiakkaillemme: kuljetuksen voi valita laivalla, helikopterilla tai perinteisesti linja-autolla

Lauantaina taas ohjelmassa on huikea Ouninpohja ja Kakariston EK. Erikoiskoe ajetaan kahteen kertaan ja VIP-teltan paikkana on jälleen kerran legendaarinen ja näyttävä Tommin hyppyri. Kuljetukset Ouninpohjalle järjestetään kopterilla tai linja-autolla.

Palvelemme totutusti myös muualta Suomesta tulevia asiakkaitamme: bussikyytimme lähtevät myös Helsingistä, Tampereelta ja Kuopiosta.

› Lataa esite tästä!

Osta heti

Voit ostaa VIP-elämyksesi suoraan verkkokaupastamme.

Pyydä tarjous!

Tarvitsetko jotain erityistä? Ota yhteyttä, hoidetaan asia kuntoon!

Janne Perälä
0400 640 004
janne@peralarallyteam.com
Tarjouspyyntölomake