Jyväskylän MM-ralli VIP 2024

Tarjoa asiakkaillesi tai ystävillesi unohtumaton elämys Suomen MM-rallissa 2.-3.8.2024

VIP-tilaisuudessamme seuraatte MM-rallia tapahtuman parhailla paikoilla, legendaaristen erikoiskokeiden varsilla. Tilaisuuksissamme pääsette nauttimaan erinomaisesta palvelusta ja tarjoiluista sekä vietätte aikaanne parhaassa seurassa. Väliaikaohjelmamme myötä rallipäivä sujuu rattoisasti.

Lataa 2024 esite tästä ja varaa paikkasi!

Suomen MM-rallin paras ja kattavin VIP-tapahtuma

Ainutlaatuisen tunnelman VIP-tilaisuudessamme takaavat tietysti maailman parhaat ralliautoilijat. Meillä on käytössämme myös Teiskonen.com-livelähetykset väliaika- ja tulostietoineen isolta screeniltä sekä useista tv-ruuduista, minkä myötä rallin seuraaminen on vaivatonta. VIP-valikoimamme on erittäin kattavampi, joten jokaiselle löytyy varmasti mieleinen paketti – matkan voit taittaa niin bussilla, laivalla kuin helikopterillakin.

Helikopteri VIPillä nostat ralliviikonloppusi uusiin korkeuksiin!

Miten saat maailman parhaan rallin ykkösvipistä vielä ikimuistoisemman kokemuksen? Saapumalla paikalle ison maailman tyyliin! Lennä alueelle ja sieltä pois helikopterilla. Valikoimassamme on monta erilaista kopteripakettia, joilla pääset erikoiskokeille lentäen. Koptereilla matkustat kolmen, neljän tai viiden matkustajan kanssa kerralla. Hinnat alkaen 400 € / hlö. Löydät tarkemmat tiedot ja hinnat esitteestämme, täältä.

Osta heti

Voit ostaa VIP-elämyksesi suoraan verkkokaupastamme.

Pyydä tarjous!

Tarvitsetko jotain erityistä? Ota yhteyttä, hoidetaan asia kuntoon!

Janne Perälä
0400 640 004
janne@peralarallyteam.com
Tarjouspyyntölomake