Mattias Therman joutui keskeyttämään Lapualla

sm_lapua_2011_mattias_therman_2Mattias Therman joutui keskeyttämään lauantaina Lapualla ajetun SM-rallin jo avauserikoiskokeen jälkeen teknisen vian vuoksi. Therman tyrkkäsi Mitsubishillään urheasti läpi lakeuksien suorien ja risteysten, mutta ensimmäisen erikoiskokeen lopussa peltomutka pääsi yllättämään. Therman ja kartanlukija Janne Perälä selvisivät kyllä asvaltilla höystetyn erikoiskokeen loppuun antamaan keskeytysilmoituksen.

Tekninen vika oli kyllä ihan itse aiheutettu. En tiedä olivatko renkaat sitten niin loppu asvalttiosuuden jälkeen, mutta aivan erikoiskokeen lopussa vedin suoraan pellolle, ja kun yritin suorinta reittiä pois, niin kolautin auton ojaan. Olisi pitänyt heittää käsijarrulla ympäri ja mennä takaisin tielle sieltä mistä tultiinkin. Öljynlauhduttimen letkut saivat kipeää, ja öljyt tulivat ulos. Harmittaa kyllä, koska fiilis oli hyvä, ja tästä olisi voinut tulla hyvä tulos, Therman raportoi.

Erittäin värikkään ja vaativan kilpailun voittoon ajoi lopulta kokenut Ari Vihavainen. Thermanin kausi jatkuu seuraavaksi heinäkuun lopussa Suomen MM-rallissa. SM-kausi jatkuu vasta syyskuun puolivälissä Keravalla. .