Mattias Therman mukaan rallin SM-sarjaan!

Avauskisa jo lauantaina Riihimäellä

Tummanpuhuva Team Therminator on jälleen valmiina rallin SM-sarjan taisteluihin. Kausi alkaa jo lauantaina Riihimäellä. Mattias Therman pukee kypärän päähänsä hyvillä mielin. Vaikka kauden aloitus tuli eteen vähän varkain, on fiilis kunnossa.

Hauskaahan tästä taas tulee. Nyt kun ollaan rehellisiä, niin yhtään testiä en ole kyllä ajanut. Kelit ovat olleet niin kurjat. Tämä Riihimäen kisa on varmaan enemmän testiralli meille, ja vasta myöhemmin SM-kauden aikana katsotaan sitten mikä se todellinen vauhti taas on, Therman sanoo.

Ajokkina on jo tuttu N-ryhmän Mitsubishi Lancer Evolution X, ja kartanlukijan tehtäviäkin hoitaa tuttu mies Janne Perälä.

Yksi kauden tärkeimpiä tavoitteita on Arctic Rally. Siihen ralliin haluan panostaa. Se on tärkeä kisa, ja siellä haluan ajaa hyvin. Siksi Riihimäen avauskisa otetaan maltilla, jotta ollaan ehjänä ja valmiina sitten Rovaniemellä, Therman korostaa.

SM-vuoteen mahtuu seitsemän osakilpailua. Therman on ilmoittautunut sarjaan, mutta ei ole varma, ajaako hän kaikissa osakilpailuissa.

Ehkä tämä vuosi on hieman rauhallisempi kuin aiemmat. Suunnitelmat ovat vielä vähän auki. Finlandia-hiihtoonkin haluaisin mennä, ja se on Mikkelin rallin kanssa samaan aikaan, Therman sanoo.

Lauantain osakilpailussa Riihimäellä ajetaan kahdeksan erikoiskoetta.