Suomen MM-ralli tulee taas elokuussa – varaa paikkasi parhaaseen VIPiin!

Tarjoa asiakkaillesi tai ystävillesi unohtumaton elämys Suomen MM-rallissa 2.-3.8.2024.

VIP-tilaisuudessamme seuraatte MM-rallia tapahtuman parhailla paikoilla, legendaaristen erikoiskokeiden varsilla. Tilaisuuksissamme pääsette nauttimaan erinomaisesta palvelusta ja tarjoiluista sekä vietätte aikaanne parhaassa seurassa. Väliaikaohjelmamme myötä rallipäivä sujuu rattoisasti.

Lataa 2024 esite tästä ja varaa paikkasi!

Suomen MM-rallin paras ja kattavin VIP-tapahtuma

Ainutlaatuisen tunnelman VIP-tilaisuudessamme takaavat tietysti maailman parhaat ralliautoilijat. Meillä on käytössämme myös Teiskonen.com-livelähetykset väliaika- ja tulostietoineen isolta screeniltä sekä useista tv-ruuduista, minkä myötä rallin seuraaminen on vaivatonta. VIP-valikoimamme on erittäin kattavampi, joten jokaiselle löytyy varmasti mieleinen paketti – matkan voit taittaa niin bussilla, laivalla kuin helikopterillakin.

Helikopteri VIPillä nostat ralliviikonloppusi uusiin korkeuksiin!

Miten saat maailman parhaan rallin ykkösvipistä vielä ikimuistoisemman kokemuksen? Saapumalla paikalle ison maailman tyyliin! Lennä alueelle ja sieltä pois helikopterilla. Valikoimassamme on monta erilaista kopteripakettia, joilla pääset erikoiskokeille lentäen. Koptereilla matkustat kolmen, neljän tai viiden matkustajan kanssa kerralla. Hinnat alkaen 400 € / hlö.

Katso tarkemmat tiedot ja hinnat esitteestämme, ja varaa paikkasi täältä.